Ara som a l'oficina.Truca'ns al 93 889 19 95

AICO Notícies

ACREDITA’T PER MANIPULAR ELS GASOS FLUORATS

Els gasos fluorats són els únics gasos d'efecte hivernacle que no es produeixen de forma natural, sinó que han estat desenvolupats per l'home amb finalitats industrials. S'hi inclouen els hidrofluorocarbonats que s'utilitzen a la refrigeració, el sulfur hexafluorur usat a la indústria electrònica, i els perfluorocarbonats emesos en la fabricació d'alumini.

Per tal de controlar-ne l'emissió, les empreses i els professionals han d'obtenir un certificat oficial que acredita la seva capacitat per a manipular els gasos fluorats.

Qui s’ha d’acreditar?

  • Professionals del sector amb certificat personal acreditat.
  • Empreses del sector amb certificat d’empresa acreditada.

Per tal d’obtenir aquest certificat, cal rebre prèviament una formació que pot ser impartida per la pròpia empresa, això sí, el formador ha d’estar acreditat per l’oficina del canvi climàtic de la Generalitat de Catalunya o bé fer-la en alguns dels centres que et proposo aquí acreditats també per seguretat Industrial: veure formació.

Des de AICO ens posem a al teva disposició des del nostre servei d’assessorament per tal d’informar-te de tots els processos per a l’obtenció dels certificats, tan si ets empresa com professional, contacta amb nosaltres.