Skip to main content

Ara som a l'oficina. Truca'ns al 93 889 19 95

AICO Serveis Energètics

Formació contínua del nostre equip tècnic

Energies renovables

Respectem el medi ambient utilitzant els recursos de forma eficient

AICOSEN

AICO SERVEIS ENERGÈTICS S.A.
AICO SERVIES ENERGÈTICS disposa d’un ampli ventall de serveis d’instal•lació, manteniment i reparació, amb pressupostos personalitzats i projectes a mida. Confecció de certificats i memòries d’instal•lació.

Tramitació de documents a diverses companyies

Gestió d’altes, baixes i modificacions de contractes de subministrament, canvis de nom, correcció d’errors, sol•licituds d’escomeses i provisionals d’obra.

Serveis

images/icones/icona_gasaico.png
Instal·lacions domèstiques, comercials i industrials de gas natural i GLP. Fem els tràmits amb les principals distribuïdores i comercialitzadores de gas.
Instal·lacions d’alta, mitja i baixa tensió, per usos domèstics, comercials i industrials. Tràmits amb les principals companyies. Augments i disminucions de potència.
Instal·lacions de calefacció, climatització i aire condicionat alimentats amb fonts d’energia renovables i convencionals, per a usos domèstics, agrícoles, comercials i industrials.
Instal·lació, manteniment i reparació d’instal·lacions frigorífiques comercials i industrials.
Instal·lacions de subministrament d’aigua potable. Construcció de xarxes separatives de desaigües. Reutilització d’aigües grises.
Construcció, reparació, manteniment i legalització d’instal·lacions d’equips a pressió (compressors, aire comprimit...)
Instal·lacions de plaques solars tèrmiques i fotovoltaiques, biomassa pellet i estella, aerotèrmia i geotèrmia.
Instal·lacions de protecció contra incendis per equipaments públics i privats.
Confecció de certificats d’eficiència energètica, auditories de consums, instal·lació de sistemes de control i racionalització de consums.

Col·laboradors

Des d’AICO SERVEIS ENERGÈTICS S.A. us podem fer les inspeccions reglamentàries de la vostra instal•lació de gas natural. Si necessiteu ampliar informació, no dubteu a contactar amb nosaltres.
Ens diferenciem per oferir productes d'estalvi energètic personalitzats, solucions per a productors d'energia i apostar per la mobilitat elèctrica.

Novetats

pdfconvocatoria_junta_aicosen_2024.pdf43.5 KB22/05/2024, 12:08

"AICO SERVEIS ENERGETICS, SA"

Per la present es convoca Junta General Ordinària d´accionistes de la societat “AICO SERVEIS ENERGETICS, SA" que es celebrarà al domicili social de l´entitat, Carrer Valls, número 11, del Parc d´Activitats Econòmiques, de Vic (Barcelona), el dia 27 de juny de 2024 a les 18,00 hores en primera convocatòria i, si escau, al dia següent a la mateixa hora i lloc en segona convocatòria, d´acord amb el següent:

ORDRE DEL DIA:

1.- Examen, i aprovació, si escau, dels Comptes Anuals i proposta d’aplicació de resultats de l’exercici 2023, així com de la gestió de l’administrador durant el mateix període.

2.- Redacció, lectura, aprovació i firma, si escau, de l´Acta de la Junta.

Es recorda als socis el dret que tenen, des de la convocatòria de la Junta General, d´examinar en el domicili social i obtenir de forma immediata i gratuïta, els documents que han de ser sotmesos a l´aprovació de la mateixa.

           

Vic, el dia 21 de maig de 2024.

Convocatòries

18:00 19/06/2023

JUNTA GENERAL D'ACCIONISTES 19 de juny de 2023

Contacte

Parlem?
938891995

Horaris

Horari d'oficina

Ara som a l'oficina. Truca'ns al 93 889 19 95

On som?

Al Parc d'Activitats Econòmiques
Carrer de Valls, 11 Vic 08500