Skip to main content
Al matí ens hi posem a les 08:00

Ets instal·lador/a?

Ser associat/da d'AICO té molts avantatges

QUI SOM
Associació d'Instal·ladors

AICO és l’Associació d’Instal·ladors Catalans Oficials. Les empreses que la componen són electricistes, llauners, professionals d’energies renovables (solar tèrmica, solar fotovoltaica, biomassa), de climatització (calefacció i aire condicionat), geotèrmia, aparells a pressió, frigoristes i altres.

AICO forma part de la federació d’associacions d’instal·ladors FEGiCAT i de PIMEC, Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya.

AICO és una entitat sense ànim de lucre.

AVANTATGES
SER ASSOCIAT D'AICO

Xarxa de contactes

Divulgació

Créixer com a professional i empresa

Estar ben assegurats

Tràmits i gestions, t'ho fem fàcil

A l’avantguarda del sector: digitalització i indústria 4.0

Benvinguda
del president

President d’AICO

Em plau donar la benvinguda a tots els que accediu a la nostra web, en primer lloc als companys instal·ladors, als col·laboradors, alumnes i públic en general.

L’objectiu d’aquesta web és poder explicar qui som i a què ens dediquem. Volem ser una eina d’informació en l’àmbit de les instal·lacions, facilitant la tasca de les empreses instal·ladores associades i informant els consumidors finals de les normatives de seguretat més rellevants així com donar a conèixer l’ampli ventall de serveis que ofereixen AICO i les seves empreses.

Aquí trobareu informació actualitzada de tot allò que estigui relacionat amb el món de les instal·lacions, com per exemple reglaments, acreditacions, cursos i xerrades o els requisits que cal complir per ser una empresa instal·ladora certificada, en un format intuïtiu i àgil.

La Junta Directiva que tinc l’honor de presidir i jo mateix quedem a la vostra disposició.

Missió

El sector dels instal·ladors de les nostres comarques és un sector de futur que s'enfronta a nombrosos reptes tecnològics, respectant les tradicions i els valors transmesos durant generacions.

En aquest context, la missió principal d’AICO és garantir uns serveis d'alta qualitat en tot moment, de conformitat amb les normes i valors propis.

Concretament AICO lluita pel respecte i l'honor professional de la professió d'instal·ladors elèctrics, de climatització, gas, energies renovables, telecomunicacions, aparells a pressió, contra-incendis i un llarg etcètera. També busca promoure la solidaritat i la col·laboració entre els seus membres per tal d'oferir a cada client un servei que satisfaci les seves necessitats.

Així mateix, AICO defensa els interessos professionals, econòmics i socials dels seus membres.

En la pràctica, això significa assessorament competent, unes bones instal·lacions i la garantia de tenir la persona de contacte adequada per a les diferents necessitats.

Per complir amb aquests objectius, AICO treballa en estreta col·laboració amb la Federació d'Associacions d’Instal·ladors FEGiCAT, amb PIMEC i les diferents Administracions.

Visió

La nostra visió està enfocada a entendre què pot generar valor a les empreses associades i avançar-nos a les seves necessitats en tot allò que fem.

Una bona interlocució amb les diferents administracions públiques i col·legis professionals és imprescindible per poder ajudar al col·lectiu dels instal•ladors en el seu dia a dia.

valors

Serveis

TÜV RHEINLAND
Entitats d'inspecció i control
Hores concertades
HISER QUALIPREVEN
Prevenció de riscos laborals
Dilluns de 16:00 a 18:00

Empreses Col·laboradores

Sencor

Més

Saltoki Vic

Més
Fenie Energía
Més

Vera

Més

Homs Rentals 

Més

SINELEC

Més

SUPPLAID

Més

Diservic

Més

Plana Fàbrega

Més

Comercial Peralba

Més

Elèctric Servei

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Euromat

Més

Entitats col·laboradores

FEGICAT Federació de Gremis d'Instal·ladors de Catalunya

Més
Creacció, l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement
Més
Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (Delegació d'Osona)
Més
Servei d'Ocupació de Catalunya
Més

Ets instal·lador i encara no estàs associat amb nosaltres?

Posa't en contacte amb nosaltres i t'informem de tots els avantatges

Contacte

Parlem?
938891995

Horaris

Horari d'oficina
Al matí ens hi posem a les 08:00

On som?

Al Parc d'Activitats Econòmiques
Carrer de Valls, 11 Vic 08500