Fins al 31 d'agost fem horari d'estiu i no treballem a la tarda

AICO Notícies

AICO AL COSTAT DELS ASSOCIATS

“Sóc soci d'AICO per tots els beneficis i facilitats que comporta, sobretot poder estar assessorat constantment i informat dels nous canvis del dia a dia. En una feina com la nostra, això et dona molta tranquil·litat”.

Avui us portem el testimoni d’en Sergi Portell, un jove associat que com a professional del sector va decidir associar-se a AICO. En la següent entrevista ens parla sobre la seva experiència.

  • Des de quan és soci d’AICO? Vaig fer-me soci el 2017 al veure que els serveis i avantatges que m’oferia AICO podien ser molt útils per la meva feina.
  • Com va conèixer l’associació? A AICO es fan diferents cursos i va ser mentre en feia un que vaig acabar de conèixer l’associació. A més a més, l’empresa en la que treballava anteriorment també n’era associada. 
  • Per què vas decidir associar-te? Per tots els beneficis i facilitats que comporta, sobretot poder està assessorat constantment i informat dels nous canvis del dia a dia. En una feina com la nostra, això et dona molta tranquil·litat.
  • Què t’aporta formar part d’AICO? Seguretat, que com ja he dit anteriorment, en la pràctica es converteix en tranquil·litat. També m’aporta informació actualitzada de les novetats i canvis en el sector.
  • Quins serveis d’AICO utilitza? Gairebé tots els que ofereixen; assegurances, cursos, assessorament en els diferents tràmits d’electricitat, gas, etc.
  • Hi ha alguna cosa que voldries que AICO oferís? De moment no se m’acut, per ara estic molt satisfet en tot el que m’aporta ser-ne soci i veure la labor que fan tots els professionals que hi treballen perquè tot segueixi anant sobre rodes i vetllant per cada un dels associats.

Si tu també vols ser associat d’AICO i gaudir de tots els avantatges de ser-ne membre pots contactar amb nosaltres aquí.