Dilluns, dimarts, dimecres i dijous pleguem a les 19:00

AICO Notícies

AICO INTSTAL·LA UN PUNT DE RECÀRREGA PER A COTXES ELÈCTRICS A LES SEVES OFICINES

L’estació consta d’un punt de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics.

AICO ja disposa d’un punt de recàrrega de vehicles en les seves oficines, complint així amb la voluntat de promoure l’ús de vehicles elèctrics i la mobilitat sostenible.

Per tal d’afavorir la seva utilització i aconseguir una major quota de vehicles elèctrics, qualsevol persona usuària podrà realitzar la recàrrega del seu vehicle sense cap tipus de cost, ja que AICO no realitzarà cap cobrament per aquest concepte.

A continuació et donem alguns motius de perquè tenir un vehicle elèctric:

  • Estalvi i aparcament gratuït: les persones que disposen de cotxes elèctrics o híbrids tenen una reducció de l'impost anual per vehicles de tracció mecànica d'entre un 50% i un 75% en la majoria de municipis. A més, els usuaris d'un vehicle elèctric estan exempts de pagament a les zones blaves.
  • Facilitats de compra: la compra del vehicle elèctric té moltes facilitats. A través del programa MOVELE s'ofereixen importants ajuts per a l'adquisició d'aquest tipus de vehicles que poden arribar, segons l'autonomia que tingui el cotxe, fins als 6.500 euros.
  • Carrega'l fàcilment: cada dia són més els punts de recàrrega per a vehicles, la majoria de municipis ja disposen de diversos punts totalment gratuïts i la majoria d’equipaments públics o privats com els grans magatzems ja disposen d’aquests punts.
  • Menys manteniment: també estalviaràs en manteniment. La mecànica d'un cotxe elèctric és molt senzilla. El sistema de regeneració d'energia estalvia molt desgast als discos i les pinces de frens.
  • Estalvi en l'assegurança: fes una ullada als diferents cercadors d'assegurances. Probablement et trobis amb una sorpresa, i és que també l'assegurança serà més econòmica. Ja hi ha companyies que s'han adonat que assegurar un cotxe elèctric pot ser més barat i fan ofertes en aquest sentit.