Ara som a l'oficina.Truca'ns al 93 889 19 95

AICO Notícies

ALLARGA LA VIDA ÚTIL DEL TERRA RADIANT AMB UN BON MANTENIMENT

 Tot i que es pot pensar el contrari, el que anomenem emissors de calor necessiten manteniment. Què entenem per emissors de calor? Doncs tots aquells aparells i/o sistemes que emeten calor, com poden ser els radiadors, el terra radiant ja sigui per aigua o elèctric i el fancoil entre d'altres.


Si ens centrem en el terra radiant per aigua, el manteniment que precisa és aquell que ens permet verificar que el cabal de circulació de l'aigua, la pressió del circuit i les temperatures d'impulsió i de retorn siguin les adequades. Tot això ho tindrem si els tubs i els filtres són nets i el pH de l'aigua és el correcte (absència de fangs), la no existència de bosses d'aire (purgat de la instal·lació), que no hi hagi pèrdues d'aigua per les diferents juntes, el funcionament correcte de la bomba circuladora així com la comprovació que els elements de control de temperatura, cabal i vàlvules de pas funcionen correctament.


Des d'AICO recomanem que consulteu els nostres instal·ladors autoritzats per tal que us assessorin en el manteniment i poder deixar a punt els teus sistemes per quan arribi la temporada de fred.

aico, instaldors, professionals, terra, radiant, manteniment, autoritzats, fred, calefacció