El divendres al matí ens hi posem a les 08:00

AICO Notícies

EFINTEC ÉS MOLT MÉS QUE UNA FIRA

Tal com us van anunciar ja fa uns dies, els pròxims dies 3 i 4 d’octubre, Barcelona acollirà EFINETC, l’exposició i fòrum d’empreses i professionals de la instal·lació, energia i tecnologies.

Aquesta és una gran oportunitat pel sector per tal de posar en xarxa tots els grups de professionals i donar així a conèixer els seus serveis, però també les últimes novetats, així com també els nous avenços tecnològics.

La fira fa una gran aposta per diferents activitats formatives en forma de tallers, ponències, masterclass, workshops, tallers de formació i presentacions de productes innovadors.

La iniciativa posarà a disposició experts a nivell nacional, però també internacionals en format de sessions centrades en el futur de les noves tecnologies aplicades a les instal·lacions, així com exposar la seva visió sobre la transformació del sector i el paper que a curt termini tindrà l’empresa instal·ladora. Seran sessions imprescindibles per entendre millor els canvis que esdevindran i com el sector s’ha de preparar.

Un dels apartats més destacats però serà l’apartat de tallers de formació i workshops que consistiran en tallers pràctics sota l'epígraf "Com s'ha de fer?" també però, es realitzaran tallers temàtics pràctics d'una hora i mitja de durada sobre instal·lacions elèctriques, climatització i calefacció, fontaneria, solars fotovoltaiques, ACS, automatització d'un habitatge, refrigeració, telecomunicacions, IOT, energia, gas, etc.