Per la situació en la que ens trobem no treballem a la tarda presencialment

AICO Notícies

ALERTA ALS TALLS DE CORRENT

ENDESA ACTIVA ELS ICP DELS NOUS COMPTADORS DIGITALS

Fins al 31 de desembre de 2018, la distribuïdora d’electricitat Endesa Distribució Elèctrica S.L. (EDE) està activant l’Interruptor de Control de Potencia (ICP) del comptador digital als punts de subministrament fins a una potencia contractada de 15 kW (tarifa 2.0 i 2.1).

 Ens els darrers dies, l’activació d’aquests ICP es realitzarà de manera massiva.

 L’activació de l’ICP intern de l’equip de comptatge, es fa de manera presencial o telemàtica per la distribuïdora i s’està comunicant als usuaris afectats, via correu postal.

Aquesta activació de l’ICP pot donar lloc a incidències en aquells punts de subministrament en el que les necessitats de la potència siguin superiors a les de la potència contractada. En aquest casos, el que es produeix es la desconnexió de la instal·lació de manera reiterada.

Cal que el titular, o persona autoritzada, es posi en contacte amb EDE a través del telèfon indicat o per e-mail per tal de que anul·lin l’activació mentre es realitza el tràmit d’ampliació de la potència contractada o la petició de facturació per maxímetre, en els casos que el subministrament sigui ininterrumplible:

  • Telèfon de contacte: 95 502 31 83
  • E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

instal·ladors, aico, llum