Ara som a l'oficina.Truca'ns al 93 889 19 95

AICO Notícies

Ja és aquí la 6a Fira de la Biomassa de Catalunya

Vic acull de nou la Fira de la Biomassa que tindrà lloc el proper dia 18 fins al 20 d’octubre al recinte Firal del Sucre i porta com a novetat la primera edició del saló del biogàs i el tractament de purins.

El propòsit de la fira és oferir un punt de trobada entre professionals per tal d’establir sinergies entre empreses, professionals, gremis i associacions.

Les exposicions de productes i mostres de comercials es complementen amb jornades tècniques, presentacions i ponències d’interès pel sector.

AICO hi serem presents, concretament a l’estand número 29, on donarem a conèixer la nostra entitat i podrem exposar els nostres serveis a la resta de professionals, tot compartint el nostre punt de vista però sobretot la nostra experiència.

El dijous dia 18 d’octubre a les 16 h impartirem un seminari tècnic per instal·ladors i el 19 a les 12 h farem una presentació d’AICO.

Inscriu-te en el següent enllaç per tal de formalitzar la teva acreditació d’accés totalment gratuïta: https://inscritum.com/OC9WaWNmaXJlcy8yMg.

Si desitges més informació sobre la fira, consulta el seu lloc web: www.vicfires.cat